Minden vásárló aki a webáruházban leadott rendeléskor kéri a kártyát, a termék kézbesítésekor megtalálja a csomagban a személyre szabott, egyedi kóddal ellátott kedvezménykártyát.

Továbbá azon vásárlóink akik 25.000 Ft. felett vásárolnak egy megrendelésen belül, automatikusan megkapják a kártyát.

A Kedvezménykártya az aktiválástól számított 3 évig érvényes, azonban az adott határidőn belül törölhető is, ill. leteltét követően hosszabbítható. Az aktiváláshoz az alábbi adatokra van szükség: név, telefonszám, e-mail cím.

  • 100 Ft elköltése esetén 5 pontot írunk jóvá kártyáján
  • az összegyűjtött pontokat  a soron következő vásárlás esetén mind a webáruházban mint a 1063, Budapest, Szondi u. 54. szám alatti SpeciálTrend üzletben – az adott pontszámnak megfelelő Ft. összegen – fel tudja használni, a vásárlás értékét tudja vele csökkenteni. (Webáruházban történő vásárlás esetén az Ügyfélszolgálattal fel kell venni a kapcsolatot, ők kupont állítanak ki a levásárolandó öszegről)
  • amennyiben vásárlásainak összege a kártya érvényességi ideje alatt eléri a 250.000 Ft.-ot ,úgy a továbbiakban vásárlásainak értékéből 10% kedvezményt kap   
  • továbbá ha  a webáruházban történt vásárlást követően az oldalra belépve értékeli a megvásárolt terméket akkor további 100 pont kerül jóváírásra a kártyáján. 
  • amennyiben Facebook oldalunkon értékel bennünket akkor további 100 pontot vezetünk fel kártyájára.