Június utolsó hétvégéjén (június 29-július 1.) kerül megrendezésre Romhányban a 3. Pick Up Drive Amerikai Autós és Rockabilly fesztivál. Igazi amerikai benzinfaló autócsodák, nyolc henger, tengernyi lóerő, pörgős szoknyák, színes ingek, tupír és barkó cseresznyék, halálfejek, billiárdgolyók kavalkádja, van olyan, aki ennek ellen tud állni?

Az előző évekhez hasonlóan a műfaj színvonalas előadói lépnek fel pénteki és szombati napokon, vasárnap pedig a környékbeli rock zenekarok kapnak bemutatkozási lehetőséget. Már péntek este óriási buli várható, itt aztán a parkett ördögei igazán megmutathatják, mit tudnak. Nem csak a rockabilly és az amerikai autók megszállott rajongóit várják a Pick Up Drive-ra, kitűnő szombati program lehet a családdal érkezőknek is! A gyerekek számára ugrálóvár, az apukáknak hideg sör a büfében vagy a direkt erre a célra berendezett romkocsmában, az anyukáknak pedig a SpecialTrend (www.specialtrend.eu) kitelepült standjánál az alkalomhoz illő gyönyörű rockabilly ruhák jelenthetnek a meghirdetett programok mellett igazi kikapcsolódást! Szombaton 13 órától a bemutatott amerikai járgányok felvonulása kezdődik, amit 15 órától Pin Up szépségverseny követ, majd zene és tánc- kifulladásig. Közben persze lehetőség lesz megcsodálni a kiállított autók mellett a pin up lányok szépségét valamint ruha, haj és smink csodáit is.

A környékbeli szállások nagy része már le van foglalva, de a szemfülesebbek biztosan találnak még szállást, ha mégsem, lehetőség van az Angol kert árnyas fái alatt sátorozni, és még a fizetségen sem kell gondolkodni, mert a sátorhely éppen úgy mint a belépés, díjtalan!

Van még min gondolkozni? Ugye, hogy nincs?