Blog

2021 a Western éve

2021-es tavaszi és nyári trendek egyik fő irányzata a western stílus.

Időről-időre újra megjelenik a divatbemutatókon ez a trend, hiszen egy igazi indián nyár nem telhet el rojtok és szegecsek nélkül. Ismét megjelennek a vagányabb szettek, a szegecsek és persze a rojtok a bőrkabátokon és a farmereken. Anyaghasználatban a hasított bőr és a farmer jelenik meg, míg színek terén a föld színei dominálnak elsősorban, de természetesen extrém esetben színesebb darabok is megjelennek.
Tavasszal és nyáron sem kell lemondani a western csizmákról, ugyanis a lyukacsos stílusú darabokban a láb könnyen tud szellőzni és egy nagyobb fesztiválon is kényelmesebb lesz benne átbulizni egy teljes napot.

Rojtok, szíjak, farmer ingek, kemény karimájú western kalapok és csizmák….A kemény férfiasságot sugárzó anyagok és szabásvonalak átvonultak a divat világába, így váltak mára a hétköznapjaink praktikus és kényelmes viseletévé.

Van, aki imádja és az aktuális divattól függetlenül mindig e trend szerint öltözködik, míg mások idegenkednek tőle és nem tudják, hogyan illeszthetnék be a western trend sajátos darabjait a ruhatárukba. Ha te is az utóbbiak táborát erősíted, vagy csak szeretnél ellesni pár divat tippet mutatjuk a lehetőségeket!

A romantikus stílus képviselője vagy? A gyönyörű csipkés, hófehér ruhákat vagy ingeket kombinálhatod hasított bőr kiegészítőkkel, megadva összeállításodnak a western jelleget. Egy kalap vagy egy mellény hangsúlyossá teheti ezt a stílust. Ha merészebb vagy, outfited feldobhatod egy rojtos bőrszoknyával vagy nadrággal is.

Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a farmer soha nem megy ki a divatból! A western stílus egyik alapjának számító darabot hordhatod hétköznapokon, de akár a hétvégi buliba is felveheted. Kedvenc farmerodat bolondítsd meg egy rojtos inggel és egy western csizmával.  Sőt, ha western trendről van szó akár farmer inggel is felveheted.  Ha csak kísérletezel ezzel az irányzattal, akkor első körben érdemes beszerezni egy rojtos táskát!

Kicsit eltérnél a megszokottól? Egy rojtos  pulóver vagy egy poncsó feldobja a hidegebb napokat és egy western kalappal hordva garantáltan a figyelem központjába kerülsz! Érdemes kísérletezni és játszani a színekkel és a formákkal!

A western trend igenis is lehet dizájnos! Egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének, ha az betartja a megfelelő szabályokat. Ne feledjük: egy mutatós csizma vagy kalap még a leghétköznapibb viseletből is igazi western trendeknek megfelelő öltözéket varázsol!

SpecialTrend webáruházunkban és üzletünkben mindent megtalálsz, ami nélkülözhetetlen egy igazi cowboy vagy cowgirl számára.

Ízelítő Western kínálatunkból