Még nem vásároltam a SpeciálTrend webáruházban – muszáj hozzá regisztrálnom? És ez miért jó?

Vendégként is vásárolhat, de a regisztráció több előnnyel is jár! A legközelebbi vásárlásnál már nem kell újra megadni a számlázási és szállítási adatokat, a kosár tartalmát el tudja menteni arra az esetre, ha csak később szeretné megrendelni. Ezen kívül korábbi vásárlásait is megtekintheti, és aktuális rendelésének állapotát is nyomon követheti. A regisztráció folyamata ráadásul nagyon gyors, csak a legszükségesebb adatokat kell beírni.

Megváltozott a regisztrációkor megadott adatom – hogyan változtassam meg?

Belépés után a bármelyik adatot szabadon megváltoztathatja.

Miért érdemes feliratkozni a SpeciálTrend hírlevelére?

Hírleveleinkben legfrissebb termékeinkre és aktuális kedvezményeinkre hívjuk fel figyelmét, de exkluzív, kizárólag hírlevelünkre feliratkozott vásárlóink számára elérhető akcióinkról is így értesülhet.

Minden termék raktáron van, vagy várnom kell rá?

Mindent megteszünk, hogy az általunk kínált termékeket a megjelölt határidőn belül eljuttassuk Önhöz! Ha valamit mégsem tudunk ennyi idő alatt beszerezni vagy pótolni, akkor minden esetben értesítjük erről kedves vásárlóinkat, és egyedileg egyeztetünk a továbbiakról. Átmeneti készlethiány nálunk is előfordulhat egy-egy terméknél, amit minél előbb igyekszünk megoldani.

Mi történik, ha nincs abból a termékből, amit rendeltem?

A lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és egyeztetjük a továbbiakat.

Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítási díjakról a Szállítási információk vagy Vásárlási feltételek menüpontban tájékozódhat bővebben. 20000 forint feletti megrendelés esetén ingyenesen szállítjuk csomagját!

Hogyan tudom kifizetni a rendelésemet?

Jelenleg többféle módon: bankkártyás fizetéssel, készpénzzel a csomagját kiszállító futárnak, vagy előre utalással egyenlítheti ki a vételárat. Átutalásos fizetési mód esetén kérjük, a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára utalja át az összeget! Felhívjuk figyelmét, hogy előre utalás esetén a megrendelést csak a pénz számlánkon történő jóváírását követően kezdjük el feldolgozni!

Honnan tudom, mikor hozza a futár a csomagom?

Amikor webáruházunkban összekészítettük megrendelését, e-mailben értesítjük róla, hogy csomagját átadtuk a futárszolgálatnak, amelyet a legtöbb esetben a következő napon át is vehet. Ezen kívül a futárszolgálattól is kap majd egy e-mailt a kiszállítás pontosabb részleteivel.

Hogyan tudom módosítani már leadott rendelésemet?

A webáruházban leadott megrendelését e-mail útján tudja módosítani, melyben jelzi a szükséges módosításokat.

Személyesen átvehetem a rendelésemet?

Igen, személyes átvétel : 2623, Kismaros, Kossuth Lajos utcai üzletsor alatti üzletünkben minden pénteken 10.00-18.00 óra között lehetséges.

Amennyiben további kérdése van, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken:

– e-mail: info@specialtrend.eu, valamint az oldalon megtalálható telefonszámon 06703644149.