Vásárlástól való elállás joga, elállási nyilatkozat, visszaküldés

A Megrendelő az áru kézhezvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül jogosult elállni a vásárlástól. Ebben az esetben a Netpartner Team Kft. köteles a Megrendelő által kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelő elállás vagy felmondás esetén az Eladó a fogyasztónak visszajáró összeget a fogyasztó által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon téríti vissza. A fogyasztó kifejezett beleegyezése alapján az Eladó a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhat, de a fogyasztót ebből adódóan semmilyen többletdíj nem terhelheti.

Utánvéttel feladott visszáru csomagot nem áll módunkban átvenni! Az elállási nyilatkozat oldalunkról letölthető, megrendelő jelzésére megküldjük az elállási nyilatkozatot, de élhet elállási jogával a fogyasztó természetesen saját nyilatkozattal is.

A Netpartner Team Kft. kizárólag sérülésmentes termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni, valamint követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A terméket az alábbi raktárcímre kell visszaküldeni: Netpartner Team Kft. 2654, Romhány, Kossuth út 53.

Elállási Nyilatkozat