Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük megújult webáruházunkban.  Közel 8 év után született meg a döntés, hogy a régi oldalainkat a „SpeciálTrend” és a „SpeciálMotor” webáruházakat egy közös, tetszetősebb, technikailag fejlettebb és nem utolsó sorban felhasználóbarát formába öntsük.

Oldalunkon többféle stílus termékei közt válogathatnak, így a WESTERN, ROCKABILLY, UNDERGROUND stílus kedvelői szemezgethetnek ruházati termékekből, cipőkből, csizmákból, továbbá a korábbi SpeciálMotor oldalunk termékeit is megtalálják a motort, motorozást kedvelők. A részletesebb kínálatot tekintve találhatnak western kalapokat, csizmákat, ingeket, blúzokat, szoknyákat, ékszereket, öveket, övcsatokat és egyéb kiegészítőket.  Mindemellett kínálunk még Rockabilly ruhákat, szoknyákat egyéb kiegészítőket, bőrdzsekiket, bőrmellényeket, pólókat pulóvereket és a motorozás szerelmeseinek különböző ruházatot, felszereléseket.

Ha szeretné nem csak virtuálisan megtekinteni a termékeinket, azt 2017 áprilisa óta személyesen is megteheti ’SpeciálTrend’ üzletünkben az alábbi címen: 1063, Budapest Szondi u. 54. szám alatt. (Jelenleg csak szerdai napokon 10-18-ig vagyunk nyitva!)

Az üzletben webáruházunk termékei találhatók- természetesen helyhiány miatt szűkebb kínálattal.

Reméljük oldalunkon megtalálja amit keres, és visszatérő látogatója lesz, ha mégsem találja amire szüksége van, vagy bármivel kapcsolatban kérdése lenne akkor az info@specialtrend.eu címen megírhatja, ígérjük gyorsan válaszolunk.


Jó vásárlást, nézelődést kívánunk! SpecialTrend Csapata