Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük megújult webáruházunkban.  Közel 8 év után született meg a döntés, hogy a régi oldalainkat a „SpeciálTrend” és a „SpeciálMotor” webáruházakat egy közös, tetszetősebb, technikailag fejlettebb és nem utolsó sorban felhasználóbarát formába öntsük.

Oldalunkon többféle stílus termékei közt válogathatnak, így a WESTERN, ROCKABILLY, UNDERGROUND stílus kedvelői szemezgethetnek ruházati termékekből, cipőkből, csizmákból, továbbá a korábbi SpeciálMotor oldalunk termékeit is megtalálják a motort, motorozást kedvelők. A részletesebb kínálatot tekintve találhatnak western kalapokat, csizmákat, ingeket, blúzokat, szoknyákat, ékszereket, öveket, övcsatokat és egyéb kiegészítőket.  Mindemellett kínálunk még Rockabilly ruhákat, szoknyákat egyéb kiegészítőket, bőrdzsekiket, bőrmellényeket, pólókat pulóvereket és a motorozás szerelmeseinek különböző ruházatot, felszereléseket.

2022 május 27 napjától személyes vásárlásra is van lehetőség SpeciálTrend üzletünkben Kismaroson a Kossuth Lajos úti üzletsoron előre történő egyeztetést követően.

Reméljük oldalunkon megtalálja amit keres, és visszatérő látogatója lesz, ha mégsem találja amire szüksége van, vagy bármivel kapcsolatban kérdése lenne akkor az info@specialtrend.eu címen megírhatja, ígérjük gyorsan válaszolunk.

Jó vásárlást, nézelődést kívánunk! SpecialTrend Csapata